Regisztráció - vásárlás - kiszállítás - webáruház általános szerződési feltételei

Általános szerződési feltételek

Az Eladó:

EXIMPNEU KFT.
Székhely: 2747 TÖRTEL FŰZFA U.13.
Tel: +36 30498 4964 / 06 30408 8422
adószám: 24091329-2-13
e-mail: gumi@eximpneu.hu


A Vevő:

A www.eximpneu.hu áruházában azok kedves ügyfeleink vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatunkat.

Megrendelés:

A www.eximpneu.hu áruházában a vásárlás interneten, keresztül lehetséges. Az áruházban látható termékeink ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót (ÁFA) tartalmazza.

A www.eximpne.hu áruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. Az áruházban történő vásárlás egyúttal az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék vételára, mely tartalmazza az általános forgalmi adót.A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni.

A kiválasztott termékeket a regisztrálás után a megrendelő űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az űrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel.A megrendelés a visszaigazolását követően lép érvénybe! Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a rendeléshez szükséges adatokat maradéktalanul megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a EXIMPNEU KFT. nem vállal felelősséget.


Fizetés:

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén , vagy házhozszállítás esetén a futárnak fizeti. Speciális termékek esetén az Eladó a teljesítést előleg megfizetése esetén teljesíti.

Az Eladó fenntartja a jogot, hogy különösen nagy értékű megrendelés esetén a megrendelés teljesítését előleg megfizetéséhez kösse.

Házhozszállítás és az áru átvétele:

A megrendelt termékeket belföldön az áru raktárra érkezésétől számítva, a vevő részéről visszaigazolás után 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk, vagy telephelyünkön, előre leegyezetett időpontban.Amennyiben a futár nem kézbesiti időben a megrendelt árút, azért felellősséget nem vállalunk.A házhozszállítás díja: Budapest, Budapesten kivül Magyarországon belül 2.500Ft /db. A díj az áfát tartalmazza) Az ár személyautó és kisteherautóra értendő. Teherabroncs szállitási dijtétele az adott súly és mérete határozza meg!A feltüntett ár Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel, vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

Hétvégi kiszállítás nincs!Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani!

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a termékeket tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A kiszállítást megelőzően az EXIMPNEU KFT, vagy a futárszolgálat értesítést küld a vevőnek a kézbesítés várható időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a jelzett időszakban az áru átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőzően legalább 24 órával visszajelezze, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára. A szállítási határidő készleten levő termékeinkből Budapesten 1-2, vidékre 1-2 munkanap. Amennyiben megrendelés teljesítése ezt túllépné, telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk a megrendelőnek.

A házhoz szállítás díja minden esetben a vevőt terheli. Amennyiben a vevő megrendelte a terméket de nem vette át köteles megtéríteni a szállítási költséget az eladó felé minden esetben. Amennyiben nem úgy jogi következményeket von maga után.

Adatkezelés

Cégünk az Önök személyes adatait csak a webáruházban való rendelés esetén rögzíti(név,cím,telefonszám,emailcím).Ezeket az adatokat kizárólag házhozszállítás esetén adjuk át az aktuális szerződéssel rendelkező futárcégnek. Ezen kívül más marketing cégeknek nem adjuk ki az adataikat, nem küldünk reklám illetve más tipusú emaileket.

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a EXIMPNEU KFT. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli. EXIMPNEU KFT. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.


Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Cégünk az általa eladott ÚJ termékekre 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják.

Szélsőséges út és használati körülmények esetében az EXIMPNEU KFT. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.


A garanciális igény nem érvényesíthető:

  • helytelen tárolás miatti hibákra,
  • a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
  • a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
  • javított abroncsokra,
  • nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
  • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
  • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.

 

Célunk az, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásainkkal és ismét minket válasszon!